default-logo

Tel: 08-390099
omoss

Plötsligt behöver du en lokal. Men du vet
inte hur länge behovet finns. Inga problem.

aktuellt2

Vi skräddarsyr exakt den lokal du behöver.
Du hyr så länge behovet finns.

aktuellt

PCS – Portable Construction System™
Vår egna modullösning ger dig rätt kvalitet.

uppdrag

Vi är experter på skollokaler.
Och förskolor, kontor, vårdavdelningar ...

referens

Snabbt, smidigt och enkelt.
Från första skissen till inflyttning.

Hyr eller köp moduler av oss när behovet av mer kontorsyta, en skola eller vårdlokal plötsligt uppstår.

Hos PCS Modulsystem behöver du inte veta hur länge ditt behov av lokal finns, bara att du just nu behöver en bra lösning. Vi hyr ut kontorsmoduler och byggmoduler under kort eller längre tid, samt säljer dem även. Modulerna monteras snabbt på plats och skapar en lokal med det utrymme du behöver för din verksamhet. Du kan sedan hyra lokalen så länge du behöver, därefter tar vi hand om hyrmodulerna. På så sätt undviker du att bygga fast dig i en dyr investering.

Skola, kontor, asylboende eller vårdavdelning

Av oss kan du hyra färdiga moduler som vi har anpassat för kontor, förskola, skola, asylboende, vårdavdelning, lager, fritidscenter eller precis den lokal du behöver. Självklart med samma höga kvalitetsstandard som vilken annan nybyggd lokal som helst. Du får en temporär lösning som uppfyller alla byggnormer och krav på god service.

Vi på PCS Modulsystem har lång erfarenhet av att jobba med vårt egna modulsystem. Vi har arbetat på med moduler i mer än 20 år. Den tiden har gett oss möjlighet att hela tiden förbättra våra moduler så att de idag levereras på den höga nivå som de gör. Vår utvecklingsprocess har såklart inte stannat av, utan vi förfinar hela tiden våra kontorsmoduler samt våra andra typer av moduler. Vi förfogar över hela produktionskedjan, vilket gör att vi kan hjälpa dig med allt från projektering till montering och byggnadsentreprenad. Det gör att vi kan ge dig snabb service till ett konkurrenskraftigt pris vare sig du vill hyra eller köpa din modul.

Paviljong eller flervåningshus uthyres

Flexibiliteten är stor, kvaliteten hög och vi skapar en fin inre och yttre miljö i den paviljong, flervåningshus eller annan modulbyggd lösning som passar dig. Tack vare vårt Portable Construction System™ kan vi erbjuda egendesignade hyrmoduler och kontorsmoduler. Dessa skräddarsyr vi och anpassar efter dina behov i vår produktion. Snabbt och utan krångel levererar och monterar vi modulerna och färdigställer till en helt inflyttningsklar den lokal. Kontorsmoduler, skolmoduler eller bostadsmoduler som du hyr så länge du vill eller köper om du föredrar det. Du hittar alla våra kontaktuppgifter här.

Se andra som hyr PCS-moduler >>

En modul eller flera moduler, hyr eller köp av PCS Modulsystem

Vill du komma i kontakt

med oss på PCS, klicka då här: DIREKTKONTAKT