Lediga jobb 2018-04-17T15:45:48+00:00

Väx med oss på PCS Modulsystem

Flera lediga arbeten med stort eget ansvar

Välkommen till en raskt växande aktör i en tillväxtbransch. Du får arbeta med moduler för tillfälliga lokaler, vilket är en bransch som har vuxit sedan vi startade PCS Modulsystem AB 1993. De senaste åren har vår utveckling varit mycket stark och vi behöver flera nya kamrater på vårt kontor.

Dig vi söker

Du bör ha lätt för att arbeta i en mindre organisation. Du ska se fördelar i att ha ett brett arbetsområde där du kan få rycka in och hjälpa till med eller ta eget ansvar för flera olika saker. Som person bör du bara noggrann, prestigelös och ha lätt att strukturera även nya arbetsuppgifter.

PCS Modulsystem är ett relativt litet, snabbt växande företag där alla känner alla och gärna hjälps åt för att ge kunden bästa service.

De jobb vi har lediga just nu är:

Projektledare på PCS Modulsystem i Stockholm och i Göteborg. Läs mer här >>

Montörer på Modulmontage i Borlänge/Stockholm. Läs mer här >>

Så ansöker du

Posta eller maila din ansökan med kort personbeskrivning och CV till info@pcsmodulsystem.se eller PCS Modulsystem, Box 5071, 121 16 Johanneshov. Vid frågor, kontakta Per-Olof Ekberg eller Maria Jaconelli på tel 08-390099.

PCS söker just nu fler projektledare, här på bild Sandra Lindroos och Suvad Avdic som gör kvalitetskontroll vid en arbetsplats.

PCS söker just nu projektledare, här på bilden Sandra Lindroos och Suvad Avdic som gör kvalitetskontroll vid en arbetsplats.

Läs mer här om arbetet som projektledare »

PCS söker fler till dotterbolaget Modulmontage, för dig som är händig och gillar lagarbete i det fria.

PCS söker fler montörer och snickare till dotterbolaget Modulmontage.

Läs mer här om arbetet som modulmontör »

Är du intresserad av att arbeta på PCS Modulsystem? Fyll i dina uppgifter nedan och sänd gärna in en mer komplett ansökan enligt beskrivning i texten härintill.

Vill du komma i kontakt med oss, klicka här!

DIREKTKONTAKT