Loading...

Väx med oss på PCS Modulsystem

Flera lediga arbeten med stort eget ansvar

Välkommen till en raskt växande aktör i en tillväxtbransch. Du får arbeta med moduler för tillfälliga lokaler, vilket är en bransch som har vuxit sedan vi startade PCS Modulsystem. De senaste åren har vår utveckling varit mycket stark och vi behöver flera nya kamrater på vårt kontor.

Dig vi söker

Du bör ha lätt för att arbeta i en mindre organisation. Du ska se fördelar i att ha ett brett arbetsområde där du kan få rycka in och hjälpa till med eller ta eget ansvar för flera olika saker. Som person bör du bara noggrann, prestigelös och ha lätt att strukturera även nya arbetsuppgifter.

PCS Modulsystem är ett relativt litet, växande företag där alla känner varandra väl och gärna hjälps åt för att ge kunden bästa service.

De jobb vi har lediga är:

Projektledare på PCS Modulsystem i Stockholm

Som projektledare hos oss ansvarar du för hela processen. Du är projektledaren hela vägen från förfrågan och offertarbete till tecknat uppdrag. Du sköter kontakterna med kund, håller i trådarna genom idé- och projekteringsfasen, planering och genomförande av en nybyggnad/tillbyggnad av modulprojektet fram till färdigställd lokal. I hela processen arbetar du i team nära den som ritar, bygger modulerna, bygglaget som monterar. Du ansvarar även för kontakter med underleverantörer och andra involverade. Du är hemma både som arbetsledare för underentreprenörer och med budgetuppföljning samt känner hela tiden ett ansvar för kvalitet och säkerhet. Du har absolut känsla för planeringen av all den logistik som måste fungera steg för steg vid modulmontage och färdigställande samt vid demontering och avetablering.

Vi söker i första hand en men gärna två projektledare, både du som har minst 10-15 års erfarenhet av projektledning, och du som är relativ ny i yrkesrollen men vill utvecklas vidare. Vi kan lova ett omväxlande, lärorikt och trivsamt arbete. Idag är du kanske arbetsledare, projektledare eller planerare inom bygg, uthyrning eller liknande. Vi arbetar enligt BF9K med kvalitets-, miljö- och säkerhetsarbete och du behöver BasU, BasP-utbildningar och säkerhetsutbildningar. Vi uppmuntrar dig hela tiden till vidareutbildningar.

Din placeringsort är i Stockholm i vårt strategiskt placerade kontor i Slakthusområdet vid Globen. Eftersom våra moduler är flyttbara och vi etablerar lokaler i hela Sverige så innebär arbetet en del resor till där kundens projekt finns. Framförallt i Mellansverige, då vi har lokalkontor med ansvar i södra och norra Sverige.

Två montörer på Modulmontage i Borlänge/Stockholm

Som montör av moduler bör du vara händig, gilla lagarbetet och att ni tillsammans hjälps åt och bygger samman lokalerna. Det är bra om du har erfarenhet från byggbranschen, en snickeriutbildning är alltid ett plus men inte ett krav. Viktigast är att du är praktisk, gillar att arbeta med händerna, är tålig för arbete utomhus i alla väder och att du är en lagspelare.

Modulmontage-gänget som satte upp skolpaviljongen på Kevingeskolan. Från vänster Raymond Jonsson, Filip Norell, Bengt Östlin, Anders Johansson, Anton Eriksson och Jacob Liljenhag.

Modulmontage-gänget som satte upp skolpaviljongen på Kevingeskolan. Från vänster Raymond Jonsson, Filip Norell, Bengt Östlin, Anders Johansson, Anton Eriksson och Jacob Liljenhag.

Modulmontage är ett dotterbolag till PCS Modulsystem och har sin bas i Borlänge. Men arbetsledningen arbetar från huvudkontoret i Stockholm och din placeringsort blir väldigt flexibel. Du kommer få åka mellan olika arbetsplatser och montera modullokalerna runt om i Sverige där vår kund finns för det aktuella modulmontaget.

Så ansöker du

Posta eller maila din ansökan med kort personbeskrivning och CV till info@pcsmodulsystem.se eller PCS Modulsystem, Box 5071, 121 16 Johanneshov. Vid frågor, kontakta Per-Olof Ekberg eller Maria Jaconelli på tel 08-390099.

PCS söker just nu fler projektledare, här på bild Sandra Lindroos och Suvad Avdic som gör kvalitetskontroll vid en arbetsplats.

PCS söker just nu projektledare, här på bilden Sandra Lindroos och Suvad Avdic som gör kvalitetskontroll vid en arbetsplats.

PCS söker fler till dotterbolaget Modulmontage, för dig som är händig och gillar lagarbete i det fria.

PCS söker fler till dotterbolaget Modulmontage, för dig som är händig och gillar lagarbete i det fria.

Är du intresserad av att arbeta på PCS Modulsystem? Fyll i dina uppgifter nedan och sänd gärna in en mer komplett ansökan enligt beskrivning i texten härintill.

Vill du komma i kontakt med oss, klicka här!

DIREKTKONTAKT
2017-12-13T17:39:12+00:00