Se filmen från luften när de första modulerna landar till det som snart har blivit en färdig skolpaviljong på Ekebyhovskolan, Ekerö.

Modulbyggnaden landar

På kort tid får Ekebyhovskolan, Ekerö, sin nya skolpaviljong

Under de första dagarna i oktober växte en ny modulbyggnad upp på Ekebyhovskolan på Ekerö. Efter några dagars modulmontage stod skolmodulerna till ny tillfällig skolpaviljong i två plan på plats. Totalt skapas här sex klassrum, tillhörande grupprum, arbets- och samlingsrum för pedagogerna samt omklädningsrum, toaletter mm.

Intensiva arbetsveckor till skolstart

Från nu och fram till att pedagoger och elever kan ta skolan i besittning den 1 december så vidtar ett antal veckors intensivt arbete med färdigställande både ut- och invändigt. Skolgården kommer göras i ordning. Tillgänglighetsanpassade ramper byggs till trapphuset, där det finns hiss. Fasaden görs riktigt fin.

Invändigt är redan från fabrik mycket klart. Men självklart krävs ändå en hel del ytterligare, som att rörmokarna kopplar vatten och avlopp färdigt och installerar och kopplar upp de vattenburna radiatorerna mot värmepumparna med luft/vattensystem. Elektriker och ventilationstekniker ser till att all elektricitet och ventilation dras färdigt och kopplas in från de teknikrum som finns i de moduler som har monterats.

Högsta ljud- och ljuskomfort

Skolans inredning görs i ordning. Här invändigt möter vi de väldigt fina grupp- och mötesrummen med glasade väggar, vilket kommer bidra till en ljus och luftig invändig interiör. Ekerö kommun, som hyr dessa skolmoduler av PCS Modulsystem, har valt den högkvalitativa PCS Comfort modulserien. Det kommer säkerställa att den inre miljön har mycket god ljud- och ljuskomfort för bästa möjliga arbetsmiljö. Detta tillfälliga skolhus på Ekebyhovskolan är första gången som PCS Modulsystem utför ett uppdrag i samarbete med Ekerö kommun.

Skolpaviljong skapas av modulbyggnad från PCS Modulsystem på Ekebyhovskolan i Ekerö.

Medan modulmontaget pågår inleds arbetet med att koppla in all vatten, el, ventilation mm för att skolpaviljongen snabbt ska stå klar för eleverna.

Skolpaviljong skapas av modulbyggnad från PCS Modulsystem på Ekebyhovskolan i Ekerö.

Snygg interiör, god ljudkomfort och fina utrymmen med glaspartier.

Är du intresserad av det här projektet? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi gärna av oss och berättar mer för dig.

Vill du komma i kontakt med oss, klicka här!

DIREKTKONTAKT